Compania Limagrain deja de 15 ani participă în cadrul expoziției anuale Farmer. Directorul de producere și marketing al companiei, Dumitru Brânzila a invitat fermierii să participe la expoziție pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din domeniul utilizării hibrizilor.

“COMPANIA LIMAGRAIN PE PARCURSUL ULTIMILOR 15 ANI ESTE PARTICIPANT ANUAL LA EXPOZIȚIE. ÎN CADRUL EXPOZIȚIEI PREZENTĂM ACTIVITATEA COMPANIEI ȘI PORTOFOLIUL DE HIBRIZI, MĂ REFER LA PORUMB ȘI FLOAREA SOARELUI”, A MENȚIONAT DUMITRU BRÂNZILA.

Directorul companiei ne-a declarat că hibrizii propuși de Limagrain au adus fermierilor rezultate înalte pe parcursul anului curent.

“ANUL ACESTA AM DEMONSTRAT CĂ HIBRIZII COMPANIEI LIMAGRAIN AU ADUS REZULTATE BUNE, INDIFERENT DE CONDIȚIILE CLIMATERICE, CUM A FOST SECETA DIN A DOUA JUMĂTATE A ANULUI. REZULTATELE CELE MAI ÎNALTE AU FOST OBȚINUTE LA CULTURA DE FLOAREA-SOARELUI, ÎN ACEST SEGMENT PRODUCĂTORII NOȘTRI AU ATINS REZULTATE DESTUL DE BUNE – PESTE 3 TONE LA HECTAR. CÂT PRIVEȘTE PORUMBUL, ROADELE SUNT MAI MODESTE, DAR TOTUL A DEPINS DE CONDIȚIILE CLIMATERICE”, A DECLARAT ANTREPENORUL.

Compania vine cu o noutate în cadrul ediției din acest an a expozițiilor Moldagrotech și Farmer. Este vorba despre o serie de hibrizi noi pentru porumb și floarea-soarelui.
“COMPANIA NOASTRĂ LA EXPOZIȚIE A VENIT CU UNELE NOUTĂȚI PENTRU AMBELE CULTURI – ATÂT PENTRU PORUMB, CÂT ȘI PENTRU FLOAREA-SOARELUI. MĂ REFER LA HIBRIZII DE PORUMB ADEVEY, SHANON, CARE SUNT DE PERSPECTIVĂ. LA FLOAREA-SOARELUI AU ADUS PERFORMAȚĂ UTILIZAREA HIBRIZILOR LG 54.85 ȘI LG 64.63. ACEȘTI DOI HIBRIZI NOI VOR FI FOARTE UTILI PRODUCĂTORILOR NOȘTRI ÎN ANUL VIITOR”.
Dumitru Brânzila a mărturisit că este în așteptarea fermierilor pentru a le împărtăși acestora cum să obțină performanțe în domeniul lor de activitate.
“ÎI AȘTEPTĂM LA EXPOZIȚIE PE TOȚI FERMIERII PENTRU CA SĂ NE CUNOASCĂ PRODUSELE, PRECUM ȘI UN KNOW HOW DE CULTIVARE ȘI DE OBȚINERE A REZULTATELOR ÎNALTE LA CULTURILE DE PORUMB ȘI FLOAREA-SOARELUI”, A DECLARAT DUMITRU BRÂNZILA.

Menționăm că Limagrain este lider mondial în activitatea de producere şi vânzări ale seminţelor culturilor de câmp şi legume. În special la următoarele culturi: floarea soarelui, porumb, rapiţă, grâu şi orz de toamnă, etc. Compania deţine poziția de lider la nivel european la capitolul comercializarea seminţelor hibrizilor de porumb.