Anual, compania Limagrain testează în condițiile țării zeci de hibrizi de porumb, floarea-soarelui și rapiță pentru a determina care sunt hibrizii cei mai buni, adaptați și pot să-și reconfirme potențialul în condițiile tot mai anevoioase ale vremii. 

Unul dintre hibrizii de floarea-soarelui care a trecut cu succes testările, iar acum bucură fermierii cu unele dintre cele mai mari recolte este LG 50.479 SX

Am participat la recoltarea hibridului în mai multe întreprinderi din țară, iar în video-ul de realizat vă propunem să apreciați recoltele obținute în cadrul fermelor SRL „Faunus-Prim” și GȚ „Burduja Mircea” și să aflați mai multe despre avantajele LG 50.479 SX.

Declarat propunerea premium a companiei Limagrain în segmentul sulfonilureic, LG 50.479 SX este unul dintre hibrizii care în condițiile acestui sezon a permis fermierilor să obțină un plus de recoltă de peste o tonă, comparativ cu ceilalți hibrizi cultivați. 

Despre hibridul de floarea-soarelui LG 50.479 SX

LG 50.479 SX este un hibrid semi-timpuriu, planta este de talie înaltă, cu sistem radicular puternic şi rezistenţă la cădere. MMB 58 – 60 g, iar MH 45 – 47 kg/hl. 

Tehnologia sulfonilureică, cărei este adaptat hibridul LG 50.479 SX, permite combaterea buruienilor cu frunza lată din cultura de floarea soarelui rezistentă la tribenuron metil.

Tehnologia permite controlul eficient al buruienilor dicotiledonate anuale sau perene, corelat cu costuri eficiente din punct de vedere economic, o flexibilitate mare în alegerea momentului optim al aplicării și fără efecte reziduale în sol. 

Pentru mai multe detalii, apelați reprezentanții regionali Limagrain Moldova.