În cadrul expoziției specializate Farmer & Moldagrotech (autumn) 2018 compania Limagrain a organizat o ședință de lucru cu distribuitorii săi, în cadrul căreia s-a discutat despre reușitele înregistrate în anul curent, dar și despre perspectivele pentru anul viitor. Totodată, au fost prezentate o serie de hibrizi noi care vor completa portofoliul companiei.

Vitalie Gorincioi, directorul Limagrain Moldova, a comunicat pentru Agrobiznes, că anul agricol curent a fost unul de succes, iar producătorii care au semănat hibrizi de la compania Limagrain au obținut recolte remarcabile.
„Anul agricol 2018, pentru compania Limagrain a fost unul de succes. Cu hibrizii comercializați au fost însămânțate terenuri cu floarea soarelui după tehnologia Clasic, Clearfield, Clearfield Plus și Express. Porumbul semănat a fost din categoria timpuriu, mediu și tardiv. Totodată, am avut câteva câmpuri semănate cu porumb pentru siloz cu o suprafață totală de circa o mie de hectare. Considerăm că, termenul de semănat a reprezentat un moment cheie în succesul înregistrat. Hibrizii companiei, pe parcursul sezonului curent s-au manifestat foarte bine, astfel nu am avut nici o sesizare din partea fermierilor”, a constatat Vitalie Gorincioi.
Dumitru Brânzila, directorul de vânzări Limagrain Moldova, a prezentat noii hibrizi ce urmează să completeze portofoliul companiei și a îndemnat fermierii să-i cultive cu încredere, pentru că aceștia nu le vor dezamăgi așteptările.

„Țin să menționez că anul curent a fost unul de succes. Trebuie să fim gata pentru schimbare, deoarece tehnologiile și genetica evoluează. Ne propunem să îmbunătățim portofoliul și să-l completăm cu hibrizi care să corespundă așteptărilor fiecărui producător în parte. Vă încurajăm să cultivați cu încredere noii hibrizi. Direcția prioritară este diminuarea tehnologiei CL și vom pune accent pe CLP. În anul curent, vom testa 2 hibrizi noi din tehnologia Express și sperăm că se vor prezenta la fel de bine. Gospodăriile care au semănat hibrizi din tehnologia HydraNeo urmând sfaturile și recomandările noastre au înregistrat rezultate destul de bune”, a ținut să remarce Dumitru Brânzila.

Menționăm că, reprezentanții Limagrain Moldova își așteaptă partenerii și potențialii clienți la standul organizat în cadrul expoziției. Ei sunt gata să ofere consultanță și suport tuturor producătorilor interesați de produsele și tehnologia Limagrain.